
Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong-style roast pork belly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz.
4 portions
Składniki
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
873.4 kcal /
3668.1 kJ
Białko
75.1 g
Tłuszcz
61.8 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Sód
3510.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia