![Rice cake with sweet azuki bean paste Rice cake with sweet azuki bean paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1CAB063B-7A3A-4FA7-9EA6-A22E5869FBBA/Derivates/AE6EC24D-AA8D-4255-A046-6357BACAAD6F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet azuki bean paste
- 150 g dried adzuki beans, soaked for 4-24 hours
- 850 g water
- 50 g brown sugar
Rice cake
- 100 g white rice flour (seeTips)
-
125
g glutinous rice flour
lub 125 g rice flour sweet (see Variations) - 60 g icing sugar (see Tips)
- 75 g full cream milk
- 15 g mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Tapioca fruit cereal
24 Std. 15 Min
Plain yoghurt
11 Std. 10 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 Std. 35 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Cheese spread
1 Std.
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 Std.
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24ч. 40 мин.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min