
Urządzenia i Akcesoria
Beef buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 pieces
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
169.6 kcal /
712.2 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
331.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia