![Kren, milchsauer vergoren Kren, milchsauer vergoren](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F8FD15A-5F15-42D5-B817-41D0E40212BF/Derivates/E08E5FE3-B820-4C96-A8E4-6592E8B059EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 1-2 cm)
- 45 g Brottrunk®, etwas mehr zum Begießen
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 683 kJ / 164 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 19 g
Alternatywne przepisy
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min
Kräutertopfen
15 min
Letscho
40 min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Hühnerleberschnitten
25 min
Apfelkren
40 min
Rote-Rüben-Relish
1hod. 15min
Sauerkraut, wild fermentiert
336h 45 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Cremespinat
30 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Staubzucker
5min