Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

4.0 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 Portionen

Składniki

Oberskren
  • frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schlagobers kalt
    320 g
  • Sahnesteif
    1 Päckchen
Buchweizenblinis und Fertigstellung
  • Buchweizen
    300 g
  • frische Germ
    15 g
  • Milch
    350 g
  • Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken
    30 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Forellenkaviar gekühlt
    200 - 250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 423 kcal / 1768 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...