Urządzenia i Akcesoria
Paradeiser-Chili-Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Flaschen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert250 g
-
Bird's Eye Chilis, frisch halbiert, mit Kernen (siehe Variation)7 - 8
-
Olivenöl20 g
-
Fleischparadeiser in Stücken750 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Salz1 TL
-
Rosmarin, getrocknet2 TL
-
Zucker1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
1 g
Kalorie
2342 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
130 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Red Onion Whisky Marmelade
50 min
Marillenmarmelade
35 min
Marilleneis
15 min
Smoky Aioli
15 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Fermentierte Salsa
168 godz. 20 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Sauce Tatare
15 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Aioli (ohne Ei)
10 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.