Urządzenia i Akcesoria
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1200 g
-
Basmati-Reis280 g
-
Salz1 TL
-
Prinzessbohnen280 g
-
Öl zum Einfetten1 TL
-
frisches Lachsfilet ohne Haut ca. 1,5 cm dick (à 125 g)4 Stück
-
Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)8 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
37 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in Indien
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Garnelen Bhuna
30 min
Garnelen Curry
30 min
Klassische Samosas
1 godz. 30 min
Garnelen Xacuti
1 godz. 20 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min
Garnelencurry
35 min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Hähnchen Tikka Masala
1 godz.
Zitronen-Lachs-Pasta
1 godz.