Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
TM6 TM5

Lachs Tikka mit gedämpftem Reis

3.8 (70 ocen)

Składniki

  • 1200 g Wasser
  • 280 g Basmati-Reis
  • 1 TL Salz
  • 280 g Prinzessbohnen
  • 1 TL Öl zum Einfetten
  • 4 Stück frisches Lachsfilet ohne Haut, ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
  • 8 TL Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2427 kJ / 580 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy