Bruschette mit Tomaten und Bohnen
TM5 TM31 TM6

Bruschette mit Tomaten und Bohnen

4.3 (71 ocen)

Składniki

  • 5 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 1 Schalotte, halbiert
  • 300 g Tomaten, geviertelt und entkernt
  • 2 EL Rotweinessig
  • 7 EL Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 1 Dose weiße Bohnen, klein (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
  • 12 Scheiben Baguette (2 cm)
    lub 12 Scheiben Ciabatta (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1597 kJ / 381 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy