Bruschette mit Tomaten und Bohnen

Bruschette mit Tomaten und Bohnen

4.4 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
  • Schalotte halbiert
    1
  • Tomaten geviertelt und entkernt
    300 g
  • Rotweinessig
    2 EL
  • Olivenöl
    7 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • weiße Bohnen klein (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
    1 Dose
  • Baguette (2 cm)
    12 Scheiben
    12 Scheiben Ciabatta, (2 cm)

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 381 kcal / 1597 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...