Urządzenia i Akcesoria
Cebule faszerowane wątróbką
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porcji
Składniki
-
5 - 10 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
1500 g wody
-
1 ¾ łyżeczki soli
-
80 g kaszy gryczanej, prażonej
-
6 cebul (ok. 160 g każda)
-
100 g pieczarek przekrojonych na pół
-
20 g oleju rzepakowego
-
100 g wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
2 - 3 ziarna ziela angielskiego
-
1 liść laurowy, suszony
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
707.5 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2 godz.
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1 godz. 20 min
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2 godz.
Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem
25 min
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2 godz. 55 min
Czebureki
2 godz. 35 min
Chow mein z krewetkami
1 godz.
Tajskie paczuszki z łososia na parze
1 godz. 20 min
Tajskie kotlety rybne
30 min
Gofry ziemniaczane z dodatkiem szparagów i jajka w koszulce
4 godz. 5 min
Karp na słodko w galarecie
7 godz. 35 min
Groszek po francusku
55 min