
Urządzenia i Akcesoria
Cebule faszerowane wątróbką
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porcji
Składniki
-
5 - 10 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
1500 g wody
-
1 ¾ łyżeczki soli
-
80 g kaszy gryczanej, prażonej
-
6 cebul (ok. 160 g każda)
-
100 g pieczarek przekrojonych na pół
-
20 g oleju rzepakowego
-
100 g wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
2 - 3 ziarna ziela angielskiego
-
1 liść laurowy, suszony
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
152.2 kcal /
636.6 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
22.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
707.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska