Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Haselnüsse40 g
-
Gruyère in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
219 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3 godz. 30 min
Spicy Aprikosen-Dressing
30 min
Hot ginger spread
25 min
Pesto mit Zitrone
5 min
Balsamico-Schalotten
19 godz.
Persisches Pesto
5 min
Zitronenbutter
5 min
Parmesancreme
5 min
Chili-Honig-Senf
336 godz.
Zitrus-Aioli
10 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 min