Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Haselnüsse40 g
-
Gruyère in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
219 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orientalische Grillbutter
8 godz. 15 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Parmesancreme
5 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Schafskäse-Creme
5 min