Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 Portionen
Składniki
Teig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser lauwarm170 g
-
Mehl350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
Frischkäse150 g
-
rotes Pesto50 g
-
Parmesan in Stücken30 g
-
Gouda in Stücken170 g
-
Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)1 Dose
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
2016 kJ /
482 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Amore
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 godz.
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Vier-Käse-Pizza
1 godz. 40 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min