![Pizza mit Frischkäse und Artischocken Pizza mit Frischkäse und Artischocken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69AE474F-9E5F-4E45-8B87-5E5AA83FD8F2/Derivates/338E48D9-07F5-4F8A-9E91-E86EAA27CB6F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza Frescolina
1h 40min
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Champignonpizza
1h 40min
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Gemüsepizza
1h 40min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Bauernpizza
1h 40min