Pizza mit Frischkäse und Artischocken

Pizza mit Frischkäse und Artischocken

4.7 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 Portionen

Składniki

Teig
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Wasser lauwarm
    170 g
  • Mehl
    350 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag und Fertigstellung
  • Frischkäse
    150 g
  • rotes Pesto
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Gouda in Stücken
    170 g
  • Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
    1 Dose

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 19 g
Kalorie 2016 kJ / 482 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 5.1 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...