Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Gemüsepizza
1 godz. 40 min
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 min
Paprika-Pizza
1h 55 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza Margherita mit Bier
2u. 10min
Bauernpizza
1 godz. 40 min