Focaccia mit Brokkoli

Focaccia mit Brokkoli

3.6 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
9 Stücke

Składniki

Teig
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Wasser lauwarm
    220 g
  • frische Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Weizenmehl Type 550
    400 g
  • Salz
    1 TL
  • Schweineschmalz
    30 g
Belag
  • Wasser
    500 g
  • Brokkoli in Stücken
    500 g
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    1
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft
    12
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ - 1 TL
  • Pinienkerne
    20 - 30 g
  • Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stücke

Białko 9 g
Kalorie 1062 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...