Urządzenia i Akcesoria
Birnen-Blondie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 Stücke
Składniki
-
Cashewkerne, geröstet, ungesalzen200 g
-
weiße Kuvertüre300 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Eier4
-
Salz¼ TL
-
Haferflocken blütenzart200 g
-
Mehl200 g
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Schokotropfen zartbitter100 g
-
Birnen geschält, in Spalten600 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Aprikosenkonfitüre80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
1510 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnen-Gewürz-Kuchen
1 godz. 10 min
Heidelbeerkuchen vom Blech
1 godz. 45 min
Birnen-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Basilikum-Apfel-Tarte
2 godz. 40 min
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Apfel-Grieß-Kuchen
3 godz.
Rhabarber-Blondies
1 godz.
Apfel-Zimt-Cookies
1 godz. 30 min
Ananas-Upside-Down-Muffins
40 min
Pflaumen-Käsekuchen
4 godz.
Pflaumenmichel
1 godz.
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
2 godz.