Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- farine blanche type 45, pour le saladier
- 15 tranches de lard fumé
- 15 tranches fines de cheddar
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3486 kJ / 834 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 93 g
Alternatywne przepisy
La fondue aux trois fromages
4h 35min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pretzels
1h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Roulé au fromage et au jambon
40 Min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Préfou au beurre aillé
3h
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min