Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- farine blanche type 45, pour le saladier
- 15 tranches de lard fumé
- 15 tranches fines de cheddar
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3486 kJ / 834 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 93 g
Alternatywne przepisy
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min
Croque-cake
50min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Préfou au beurre aillé
3h
Pain farci à la mozzarella
45 min
Baguette roulée aux graines
2sa 35 dk
Couronne-cake au lard fumé
1h 30 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3u. 45min
Panini jambon-fromage
2u. 45min