Pain à effeuiller, lard et cheddar
TM6 TM5

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.3 ( 15 ocen )

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • 15 tranches de lard fumé
  • 15 tranches fines de cheddar

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
834 kcal / 3486 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
93 g
Węglowodany
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy