Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 380 g de lait
- 300 g de yaourt à la vanille
- 30 g de sucre roux
- 120 g de muesli croustillant
- 200 g de fruits exotiques variés (kiwis, ananas, mangue, litchi, pitaya...), détaillés en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 489 kJ / 116 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartines scandinaves
10min
Verrine céréales et mousse kiwi
20 min
Soufflé au caramel
35min
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Charlotte chocolat-banane
24h
Verrines marron et chocolat
20 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 Std. 50 Min
Cheesecake aux pommes
3h 30min