Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 380 g de lait
- 300 g de yaourt à la vanille
- 30 g de sucre roux
- 120 g de muesli croustillant
- 200 g de fruits exotiques variés (kiwis, ananas, mangue, litchi, pitaya...), détaillés en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 489 kJ / 116 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulés de galette au saumon
45min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Salade de pâtes au poulet, poire et roquette
50 Min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Lasagne chocolat, crème vanille et framboises
3u.
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Tiramisu framboises-fraises
3u.