Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g d'eau
- 70 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
- 330 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 400 g de fromage crescenza, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 Min
Sacristains aux olives et au romarin
1sa 20 dk
Mini-calzones champignon-ricotta
2 godz. 15 min
Focaccia sucrée à la noisette
2 Std. 20 Min
Focaccia poire et gorgonzola
2 Std. 20 Min
Focaccia aux olives
3sa
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 Std.
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Focaccia à la crème de fromages
2h 10min