Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g d'eau
- 70 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
- 330 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 400 g de fromage crescenza, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Quiche italienne
1 godz. 5 min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Pain farci à la mozzarella
45min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min