Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
lub 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kJ / 39 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20min
Sauce tartare
10min
Sauce cocktail
10min
Sauce béarnaise
40min
Sauce cocktail
10min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2j 30 menit
Confiture de lard
25min
Sauce salsa
1h 25min
Sauce barbecue
20min
Marinade à la moutarde et au miel
5 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce ketchup
1h 10min