Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
lub 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kJ / 39 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sauce bordelaise
45min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min
Sauce béarnaise
20min
Sauce cocktail
10 min
Ketchup maison
35min
Sauce ketchup
1 godz. 10 min
Mayonnaise aux herbes
15 Min
Confit d'oignons rouges
4h
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Sauce barbecue
20min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Sauce tartare
10 min