Urządzenia i Akcesoria
Sauce barbecue
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
1 piment rouge frais
-
80 g de sucre de canne
-
1 c. à café de moutarde forte
-
50 g de vinaigre de vin rouge50 g de vinaigre de vin blanc
-
1 c. à café de sauce Worcestershire
-
250 g de tomates au jus
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
167 kJ /
39 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 godz. 25 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce barbecue
20 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Sauce bordelaise
45 min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12 godz. 20 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4 godz.
Sauce ketchup
1 godz. 10 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min
Sauce tartare
10 min