Urządzenia i Akcesoria
Minestrone mit Kichererbsen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet300 g
-
Wasser1750 g
-
Blattpetersilie abgezupft½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl30 g
-
Tomatenmark40 g
-
Gemüsebrühe1 ½ Würfel
-
Salz2 gestr. TL
-
Pfeffer½ TL
-
Möhren in 5 mm Scheiben100 g
-
Staudensellerie in 5 mm Scheiben150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grüne Minestrone
30 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Minestrone
45 Min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Ratatouille Suppe
30 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min