Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filete
- 900 - 1000 g de filete de vacuno sin grasa
- 2 cucharadas de mostaza de grano
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 10 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco, solo las hojas
- 1 ramita de tomillo fresco, solo las hojas
- 1000 g de agua
Salsa de alcaparras
- 90 g de aceite de oliva
- 30 g de cilantro fresco, solo las hojas
- 50 g de salsa de soya
- 50 g de alcaparras, drenadas
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1294 kJ / 309 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charquicán con charqui
1 godz. 10 min
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Paté de palta
4h 25min
Chupe de locos
1 godz. 20 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Pan amasado
55 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Pastelera de choclo
1h
Cóctel pisco sour
10min
Plateada al jugo
3h 40min
Sopaipillas chilenas
45 min