Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
-
30
g de aceite de coco
lub 30 g de manteca clarificada - 400 g de apio en trozos
- 300 g de zapallito en trozos
- 750 g de agua
-
1
cubito de caldo de verduras
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 cucharadita de sal marina
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 40 g de crema
- 1 cucharada ciboulette fresco picadas para servir
- 2 cucharada de hojas de perejil fresco picadas para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Crumble de manzanas
1h 30min
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Salsas para fajitas
10min
Torta de almendras
1h 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Tortilla de coleslaw
25min
Helado de palta y banana
5 Min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Torta helada de banana y dulce de leche
30min
Budín de naranja
1h