Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pasta sfoglia surgelata (2 fogli già stesi)
- farina, q.b. per infarinare
- 160 g di cipolla marrone, in quarti
- 1 cucchiaio di origano secco
- 90 g di noci sgusciate
- 80 g di fiocchi di avena
- 2 uova
- 140 g di Feta, a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di tamari
- 40 g di pangrattato
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b. (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Cous cous veloce con verdure crude
20min
Muesli
10 分钟
Pane "challah" (vegan)
2小时 30 分钟
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Sformato di pane saporito
1小时 10 分钟
Bhaji alle cipolle
35min
Grissini al formaggio
1h
Crackers di soia
3h
Zaletti (vegan)
50 分钟
Crocchette di borlotti
40min
Piadine burro e erbe
35min