Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pasta sfoglia surgelata (2 fogli già stesi)
- farina, q.b. per infarinare
- 160 g di cipolla marrone, in quarti
- 1 cucchiaio di origano secco
- 90 g di noci sgusciate
- 80 g di fiocchi di avena
- 2 uova
- 140 g di Feta, a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di tamari
- 40 g di pangrattato
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b. (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Crocchette di soia
25 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Pasta al forno vegetariana
40p
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Salatini vegetariani
50 Min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Bevanda di riso e limone
10 Std. 30 Min
Torta di quinoa con cannellini
1 godz. 5 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min