Urządzenia i Akcesoria
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 vasetto
Składniki
-
300 g di ciliegie denocciolate
-
30 g di sciroppo di carrube
-
30 g di succo di limone spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.7 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zuccheri alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Budino agli agrumi
3 godz. 15 min
Confettura ai petali di rosa
45 min
Mostarda di mele
1 godz.
Marmellata di mele e patate
25 min
Sciroppo di lavanda
1 godz. 30 min
Yogurt liquido all'arancia e miele
13 godz.
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Farina di patate
8 godz. 15 min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 godz. 30 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Zabaione al liquore d'arancia
15 min