Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di ciliegie, denocciolate
- 30 g di sciroppo di carrube
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di frutta mista al vino rosso
1j 10 menit
Sciroppo fermentato di lamponi
128 godz. 10 min
Bignè integrali
1h
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Gelatina di mele
2j 40 menit
Mostarda di mele
1h
Mousse fragole e limone
8h 15min
Galette des rois alle mele caramellate
3 Std.
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Confettura di carote
1h 5min
Mele ripiene con frutti di bosco
50 Min
Confettura di mele cotogne
1j 10 menit