Dumpling au cœur chocolat, sauce à la cerise

Dumpling au cœur chocolat, sauce à la cerise

3.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
16 pièces

Składniki

Les dumplings
  • 120 g de lait
  • 30 g de sucre en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • 280 g de farine de blé
  • ¼ c. à café de sel
  • 1 œuf
  • 16 morceaux de chocolat (env. 100 g)
  • 500 g d'eau
La sauce à la cerise
  • 600 g de cerises dénoyautées, fraîches ou décongelées
  • 10 - 15 g de fécule de maïs
  • 30 - 40 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 158 kcal / 663 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...