Urządzenia i Akcesoria
Turkey Crumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
butternut squash cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
white wine50 g
-
smoked paprika to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
turkey mince broken in pieces300 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Crumble Topping
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour100 g
-
oat flakes70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.4 g
Kalorie
1580 kJ /
378 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Cheeseburger Quiche
50min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min