
Urządzenia i Akcesoria
Turkey Crumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
butternut squash cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
white wine50 g
-
smoked paprika to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
turkey mince broken in pieces300 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Crumble Topping
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour100 g
-
oat flakes70 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
378 kcal /
1580 kJ
Białko
20.4 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
34.8 g