
Urządzenia i Akcesoria
Fisch mit Olivenbröselkruste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Weizenknäckebrot in Stücken6 Scheiben
-
Oliven, grün entsteint100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Thymian abgezupft2 Zweige
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Olivenöl8 EL
-
Butter weich30 g
-
Salz2 ½ TL
-
Pfeffer8 Prisen
-
Wasser500 g
-
festkochende Kartoffeln in Stücken750 g
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut600 g
-
Cherry-Tomaten halbiert300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
722 kcal /
3028 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy