Torta gelato ai frutti di bosco
TM5

Torta gelato ai frutti di bosco

4.2 (9 ocen)

Składniki

  • 375 g di yogurt intero bianco non dolcificato
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 120 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 150 g di pan di Spagna un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
  • 250 g di frutti di bosco, misti, freschi
  • 25 g di zucchero a velo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1176 kJ / 281 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
37.8 g
Tłuszcz
12.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy