
Urządzenia i Akcesoria
Gelato biscotto al mascarpone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 pezzi
Składniki
Gelato al mascarpone
-
tuorli2
-
di zucchero40 g
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
-
di mascarpone250 g
Biscotto
-
uova4
-
di zucchero120 g
-
di sale1 pizzico
-
di farina tipo 00100 g
-
di fecola di patate40 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
263 kcal /
1100 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
148.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fresche farciture
10 Przepisów
Włochy
Włochy