Urządzenia i Akcesoria
Gelato biscotto al mascarpone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 pezzi
Składniki
Gelato al mascarpone
-
2 tuorli
-
40 g zucchero
-
100 g di latte intero100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
250 g di mascarpone
Biscotto
-
4 uova
-
120 g zucchero
-
1 pizzico di sale
-
100 g di farina tipo 00
-
40 g di fecola di patate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
148.2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fresche farciture
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 godz. 30 min
Hot Fudge
20 min
Gelato cioccolato e menta
10 godz. 25 min
Panna montata
10 min
Gelato alla vaniglia
12 godz.
Gelato biscotto bigusto
7 godz.
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Crema al caffè (TM5)
15 min
Gelato al ginseng
10 godz. 30 min
Gelato pistacchio e mandorle
8 godz. 30 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 godz. 50 min
Torta fredda alla crema gianduia
50 min