La fondue aux trois fromages

La fondue aux trois fromages

4.3 47 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
16 pièces

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    170 g
  • de gruyère coupé en morceaux
    170 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    30 g
  • de farine de blé
    110 g
  • de lait demi-écrémé
    180 g
  • de mascarpone
    90 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • jaune d'œuf
    1
  • œufs battus
    2
  • de chapelure
    100 g
  • d'huile de tournesol
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 197.5 kcal / 824.3 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...