Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lait
- 50 g de lait de coco
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de perles du Japon
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100 kJ / 261 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semoule au coulis de mangue
1h 50 min
Perles du Japon à la grenade
30 min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 godz.
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Perles du Japon coco-banane
30 min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30 min
Mini-banoffee pie
2 godz. 30 min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min