Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait de coco
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 40 g de sucre en poudre
- 60 g de perles du Japon
- 350 g de mangue, en morceaux
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2198 kJ / 529 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30min
Porridge à la vanille et marrons glacés
1h 30min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Pudding aux graines de chia, citron et framboises
3h 10 min.
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6 Std. 10 Min
Perles du Japon coco-banane
30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Blanc-manger coco-citron vert
3u. 15min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min