Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait de coco
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 40 g de sucre en poudre
- 60 g de perles du Japon
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 350 g de mangue, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2198 kJ / 529 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1hod. 30min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Entremets mangue-coco
2h 25min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2j 30 menit
Crème au lait de coco
15min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Perles du Japon coco-banane
30min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12j 30 menit
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Riz gluant au lait de coco
8h 45 min