Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo
- 90 g de aceite de oliva
- 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
- 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
- 4 pellizcos de sal
- 4 huevos medianos
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 80 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1437.5 kJ / 344 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos al vapor
15 Min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 min
Vacío de ternera con menestra de verduras
40 min
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45 min
Ñoquis de Suabia (sin gluten)
30 min
Chips de fabada y sus dips
3 Std. 50 Min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Huevos nube
20 min
Guacamole de yogur
5min
Tartaletas de huevo y jamón
30 min
Huevos rellenos de carne
40 min