Huevo poché en tomate

Huevo poché en tomate

3.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 3 dientes de ajo
  • 90 g de aceite de oliva
  • 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
  • 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 huevos medianos
  • 1 pellizco de azúcar
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 50 g de vino blanco
  • 80 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 344 kcal / 1437.5 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 29.4 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...