
Urządzenia i Akcesoria
Huevo poché en tomate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
3 dientes de ajo
-
90 g de aceite de oliva
-
75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
-
4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
-
4 pellizcos de sal
-
4 huevos medianos
-
1 pellizco de azúcar
-
1 pellizco de pimienta molida
-
50 g de vino blanco
-
80 g de agua
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
344 kcal /
1437.5 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
29.4 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania