Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 700 g de pimientos variados (por ej. rojos, verdes, amarillos y naranjas)
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 35 g de vinagre de vino blanco
-
1
cucharadita de comino molido
lub 3 pellizcos de pimienta molida - 3 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 490 kJ / 117 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Pimientos al vapor al ajillo
3 Std. 35 Min
Calabacín confitado
40 min
Pimientos agridulces
1h 5min
Salsa de limón para carnes blancas
5 min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 min
Zanahorias estofadas agridulces
1óra
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30min
Papillote de pencas de acelga
30min
Espaguetis de calabacín picantes
30min
Pimientos de piquillo con ajos
15 min