![Mousse al mango Mousse al mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0cfa7a44-0891-4758-aff5-af0503fb8af5/Derivates/66ea70a6-5ec3-416a-8d9a-07a91dd7042b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 di polpa di mango maturo a cubetti (2-3 cm)
- 30 g di miele di acacia
- 125 g di yogurt alla vaniglia
- cioccolato fondente in riccioli, a piacere
- menta fresca, le foglioline, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30min
Gelato ai semi di sesamo nero
17h
Gazpacho
1h 15min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Vellutata di pomodoro
10min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Smoothie fichi e miele
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Mousse all'albicocca
3h 30min
Gazpacho di carote
10min
Mini cheesecake al mango
40min