![Chutney di mango Chutney di mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3A984E7-7573-4B58-9E3A-FB1BA850BAF9/Derivates/8e0725bd-1fe6-4b83-9726-8b664dbec2dd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g di cipolla bianca a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di semi di senape
- 100 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm)
- 150 g di mango, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 15 g di zucchero grezzo
-
10
g di aceto balsamico di mele
lub 10 g di aceto di vino bianco - 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 506.3 kJ / 121 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15 Min
Salsa bernese
20min
Crêpes con pollo e salsa poblano
1 godz. 30 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Pollo al curry verde
55 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
20min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min