Urządzenia i Akcesoria
Chutney di mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
130 g di cipolla bianca a metà
-
25 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di semi di senape
-
100 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm)
-
150 g di mango la polpa a tocchetti (2 cm)
-
15 g di zucchero grezzo
-
10 g di aceto di vino bianco10 g di aceto balsamico di mele
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
2 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
506.3 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Gazpacho
15 min
Tzatziki
20 min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Babaganoush
40 min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 godz. 50 min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 godz.
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 godz. 20 min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min