Urządzenia i Akcesoria
椰浆芒果猪肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切块,2×2厘米200 克
-
淀粉1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
熟芒果 去皮去核,取果肉,切块100 克
-
蒜头4 瓣
-
黄洋葱 切块50 克
-
油10 克
-
椰浆1 汤匙
-
青柠 挤汁½ 个
-
香菜 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.3 g
Kalorie
781 kJ /
186.7 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
最爱芒果
10 Przepisów
Chiny
Chiny