Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 35.46 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 29.02 g
- Błonnik
- 2.51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao con langostinos
1h
Calamares encebollados
1h
Lentejas con calamares
2h 50min
Ensalada de lentejas con bacalao
10min
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1sa 10 dk
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min