Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 35.46 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 29.02 g
- Błonnik
- 2.51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao dorado
25 Min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Caldo de pescado
45min
Fideuá negra de calamares
45min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Marmitako
40min
Crema con rape y gambas
30min