Urządzenia i Akcesoria
鸡肉枫糖南瓜泥配时令蔬菜
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 人份
Składniki
恒温鸡腿肉
-
鸡腿肉220 克
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
橄榄油2 汤匙
-
新鲜百里香3 支
-
水1800 克
-
油 适量,油煎用
南瓜泥
-
洋葱 切块70 克
-
红葱头15 克
-
橄榄油20 克
-
南瓜 去皮去籽,切小块150 克
-
姜5 克
-
枫糖50 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
稀奶油50 克
-
黄油35 克
青豆香菜汁
-
红葱头 切碎10 克
-
孜然粉1 茶匙
-
黄油10 克
-
香菜50 克
-
水120 克
-
青豌豆,新鲜或冷冻150 克
-
稀奶油50 克
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
盛盘
-
青菜 提前汆烫,一切二1 颗
-
芦笋 提前汆烫,一切二2 根
-
白花菜,切小朵 提前汆烫2 朵
-
蘑菇 切片,提前汆烫1 朵
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.6 g
Kalorie
2634.7 kJ /
629.7 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
10 Przepisów
Chiny
Chiny