番茄焖烤蘑菇鸭肉菜卷

番茄焖烤蘑菇鸭肉菜卷

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

鸭肉内馅
  • 洋葱 切块
    35 克
  • 胡萝卜 切块
    20 克
  • 西芹 切块
    20 克
  • 红葱头
    15 克
  • 蒜头
    10 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 去皮鸭胸肉 切小丁
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 蘑菇 切片
    50 克
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
制作卷心菜鸭肉卷
  • 卷心菜叶 选取大片的叶子
    6 片
番茄罗勒酱
  • 红葱头
    10 克
  • 蒜头
    10 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 番茄
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • 黄油
    10 克
烤制
  • 樱桃番茄
    5 颗
  • 新鲜罗勒
    7 支
  • 新鲜百里香
    3 支
  • 海盐
    ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.7 g
Kalorie 718.5 kJ / 171.8 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...