Polenta con ragù di funghi

Polenta con ragù di funghi

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di rafano fresco pelato, a pezzi
    20 g
  • di cipolle rosse a metà
    200 g
  • di funghi champignon piccoli, a metà
    500 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    200 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    3
  • di acqua
    1200 g
  • di polenta macinata fine, (cottura 4 min.)
    300 g
  • di formaggio fresco spalmabile naturale
    125 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca tagliata finemente
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 560 kcal / 2345 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...