Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową

Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową

4.1 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • olej ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
  • 4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
  • 8 łyżeczek pasty curry tikka
  • 1000 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 280 g ryżu basmati
  • 280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 37 g
Kalorie 2427 kJ / 580 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...