Urządzenia i Akcesoria
Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
olej ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
-
4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
-
8 łyżeczek pasty curry tikka
-
1000 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
280 g ryżu basmati
-
280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
37 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka z łososia, quinoa z warzywami i serem feta
50 min
Łosoś w papilotach z pieczarkami i ryżem
40 min
Cytrynowy kurczak z kaszą kuskus i cukiniowo-jogurtowym dipem
35 min
Halibut na parze z warzywami, żółtą soczewicą i zielonym sosem
1 godz.
Zapiekanka makaronowa z owocami morza i beszamelem bez laktozy
1 godz. 10 min
Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym z purée ziemniaczanym i fasolką szparagową
1 godz.
Kuskus z warzywami
35 min
Kuskus z kurczakiem, jagnięciną i pikantnymi kiełbaskami
1 godz. 10 min
Sałatka z komosy ryżowej z kurczakiem i pesto
35 min
Sałatka z kaszą kuskus
45 min
Łosoś w kremowym sosie pieczarkowym z ziemniakami
50 min
Łosoś z ryżem basmati i sosem koperkowym
55 min