Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de graines d'amarante
- 100 g de farine de riz complet
- 35 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'eau environ
- 50 g de gruyère râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 136 kJ / 32 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Mix de farines sans gluten
5 min
Brioche sans gluten
3ωρ. 15 λεπτ.
Pâte sablée sans gluten
5 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Blinis sans gluten
2 godz.
Madeleines sans gluten
1 godz.
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3ωρ. 15 λεπτ.