Crackers à l'amarante sans gluten

Crackers à l'amarante sans gluten

3.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
30 pièces

Składniki

  • 30 g de graines d'amarante
  • 100 g de farine de riz complet
  • 35 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 70 g d'eau environ
  • 50 g de gruyère râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 0.8 g
Kalorie 136 kJ / 32 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...