Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso de cabra en trozos, congelado
- 500 g de fresas
- 500 g de tomate maduro
-
50
g de cebolla
lub 50 g de cebolleta - 40 - 50 g de pimiento verde
- 40 - 50 g de pepino
- 1 - 2 dientes de ajo
- 20 g de vinagre
- 200 g de cubitos de hielo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 612 kJ / 147 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 11.05 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10 min
Gazpacho de albaricoques
1h 15 min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de zanahorias
10min