
Urządzenia i Akcesoria
Crema de ajo con puerro y patatas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones
Składniki
-
40 g de aceite de oliva
-
4 - 6 dientes de ajo
-
150 g de puerro en trozos
-
1000 g de caldo de pollo (p.ej. Aneto®)
-
2 patatas grandes, peladas, en trozos (aprox.350 g)
-
1 pellizco de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
167.3 kcal /
699.4 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Velocidad cuchara
20 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania