Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 - 500 g de espárragos blancos (en conserva) con su jugo
- ½ pepino pelado
- 50 g de cebolla
- 50 g de miga de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Sopa fría de pepino al eneldo
5min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Gazpacho de remolacha
10min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45min
Crema de espárragos blancos
25min
Salmorejo de espárragos
10min
Crema de pepino y aguacate
5min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min