Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 - 500 g de espárragos blancos (en conserva) con su jugo
- ½ pepino pelado
- 50 g de cebolla
- 50 g de miga de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Crema de espárragos blancos
25 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Crema fría de aguacate
5 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Sopa fría de pepino al eneldo
5 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Salmorejo de espárragos
10 min
Gazpacho verde
10 min
Gazpacho de espárragos verdes
2小时
Gazpacho de zanahorias
10 min
Gazpacho de remolacha
10 min