Wersje kompatybilne
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- 2 dientes de ajo
- 400 g de salchichas frescas (200 en trozos y 200 enteras)
- ½ cucharadita de pimentón
- 500 - 600 g de pulpa de calabaza (sin pepitas) cortada en dados de 2x2 cm
- 15 g de vinagre
- 1 cucharadita de orégano seco
- 4 pellizcos de sal
- 2 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2350 kJ / 562 kcal
- Białko
- 21.21 g
- Węglowodany
- 22.41 g
- Tłuszcz
- 42.86 g
- Błonnik
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes a la carbonara
40min
Berenjenas al ajillo
50min
Repollo salteado
25 min
Calabacín confitado
40min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Espinacas con patatas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Zanahorias estofadas agridulces
1h
Zanahorias glaseadas
35 Min
Salteado de escarola con puerros
20 min