Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de puerro (en trozos de 3 cm)
- 150 g de zanahoria (en trozos de 3 cm)
- 150 g de calabaza (en trozos de 3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de patatas (en trozos de 2-3 cm)
- 1000 g de agua
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos de 2-3 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 741.9 kJ / 177.5 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Marmitako
40 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Patatas a la riojana
40 Min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Judías verdes con tomate
45min
Sopa de ajo
40 Min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Cardo a la cerveza
25min
Pochas a la navarra
40 Min