Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 100 g de cava
- 50 g de mango maduro pelado y en dados
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 12 espárragos verdes
- 2 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
- 1 cucharadita de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 40.18 g
- Węglowodany
- 12.98 g
- Tłuszcz
- 17.22 g
- Błonnik
- 3.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón con salsa de naranja
25min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao con salsa de almendras
35min
Salmón con salsa de mango, judías verdes y zanahorias
1h
Dorada con mango en vinagreta
25min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Bacalao mozárabe
50 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min