Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 100 g de cava
- 50 g de mango maduro pelado y en dados
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 12 espárragos verdes
- 2 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
- 1 cucharadita de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 40.18 g
- Węglowodany
- 12.98 g
- Tłuszcz
- 17.22 g
- Błonnik
- 3.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Salmón con salsa de naranja
25 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Dorada con mango en vinagreta
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Dorada a la veneciana
55 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min