
Urządzenia i Akcesoria
Bacalao con salsa de mango
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 raciones
Składniki
-
100 g de cebolla
-
30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
-
100 g de cava
-
50 g de mango maduro pelado y en dados
-
1 pellizco de pimienta negra molida
-
12 espárragos verdes
-
2 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
-
1 cucharadita de maicena
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
367 kcal /
1536 kJ
Białko
40.18 g
Tłuszcz
17.22 g
Węglowodany
12.98 g
Błonnik
3.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

¡Somos dos!
11 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania