
Urządzenia i Akcesoria
Canja de feijão-frade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
azeite35 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
cenoura100 g
-
couve-portuguesa100 g
-
água1200 g
-
coxa de frango s/ pele (160 g aprox.)1
-
sal1 ½ c. chá de
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
massa tipo pevide80 g
-
agrião só as folhas100 g
-
feijão-frade cozido escorrido260 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
205.7 kcal /
860.6 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
24.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
646.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia