Feijoada de atum fresco

Feijoada de atum fresco

4.7 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    3
  • tomate cortado em pedaços
    250 g
  • pimento vermelho s/ sementes cortado em pedaços
    1
  • azeite
    50 g
  • bacon em cubos
    100 g
  • vinho branco
    100 g
  • folha de louro
    1
  • piripíri
    1 pitada de
  • açúcar
    1 pitada de
  • atum fresco cortado em pedaços
    500 g
  • feijão-branco cozido escorrido
    400 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • Salsa q.b. p/ polvilhar
    Coentros, q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 514 kcal / 0 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...