Massa com salmão e azeite de hortelã

Massa com salmão e azeite de hortelã

4.3 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • lombos de salmão s/ pele (800 g aprox.)
    8
  • pasta de harissa
    1 c. chá de
    1 c. chá de paprika picante
  • sal
    2 c. chá de
  • sementes de coentros
    1 c. chá de
  • limões (raspa e sumo)
    2
  • água
    1200 g
  • massa tipo argolinhas
    250 g
  • azeite
    50 g
  • hortelã só as folhas
    10 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 654.4 kcal / 2738.1 kJ
Białko 46.6 g
Tłuszcz 35.8 g
Węglowodany 34.1 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 905.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...